bel ons meteen

Advocatenkantoor Velthoven

Tarieven

Het uurtarief van ons kantoor is (mede) afhankelijk van de aard van de zaak, het belang en spoedeisendheid. Voor aanvang van de werkzaamheden wordt het uurtarief afgesproken. Het uurtarief is altijd exclusief 6% kantoorkosten, exclusief BTW en exclusief kosten van derden, waaronder griffierechten, procureurs-, deurwaarders-, onderzoeks- en overige kosten worden afzonderlijk in rekening gebracht. Er wordt zoveel mogelijk maandelijks gedeclareerd, zodat u zicht houdt op de kostenontwikkeling.

Het maken van bijzondere tariefafspraken is mogelijk. Bijvoorbeeld een vaste prijsafspraak, een aangepast uurtarief ingeval van gegarandeerd minimum aantal zaken en/of een uitkomstgerelateerd uurtarief. Vraag naar de mogelijkheden.

Bent u verzekerd tegen de kosten van rechtsbijstand, dan treden wij in overleg met uw rechtsbijstandverzekeraar om tariefafspraken te maken.

Wij behandelen toevoegingszaken op de door ons kantoor gespecialiseerde rechtsgebieden (strafrecht, arbeidsrecht, verbintenissenrecht, ondernemingsrecht). Het verkrijgen van een toevoeging (ook wel “pro deo”-zaken genoemd) bij de Raad voor Rechtsbijstand (www.rvr.org) is voor kwesties aangaande ondernemingsbelangen slechts mogelijk indien het voortbestaan van de onderneming afhangt van de uitkomst van de zaak.

Delen op