bel ons meteen

Advocatenkantoor Velthoven

Incassozaken

Iedere ondernemer loopt er vroeg of laat een keer tegenaan: een te grote debiteurenstand. Advocatenkantoor Velthoven heeft een jarenlange ervaring in incassotrajecten.

In een vroeg stadium kan er advies worden gegeven over het maken van algemene voorwaarden, aanmaningsbrieven, debiteurenbeleid etc.

Mochten sommaties dan toch niet tot het gewenste resultaat leiden, dan kunnen wij eerst buiten rechte kijken of er een betaling kan worden afgedwongen. Er wordt eerst een incassobrief aangetekend verstuurd en na het verstrijken van de betalingstermijn wordt er nog getracht telefonisch contact te leggen. Veelal lukt de betaling middels een betalingsregeling dan alsnog.

Indien het buitengerechtelijk traject niet het gewenste resultaat geeft, dan kunnen wij in uw opdracht overgaan tot dagvaarden bij de bevoegde rechtbank.

Daarnaast kunnen wij beslagleggingen ter zekerheid van uw vordering(en) en een faillissementsverzoek verzorgen. Laatst genoemd middel levert vaak ook snelle betaling van uw openstaande vordering(en) op.

De praktijk leert dat bovengenoemde maatregelen vaak effectief zijn, maar wel zorgvuldig moeten worden ingezet. Wacht niet te lang bij een te grote debiteurenstand en neem vandaag nog contact met ons op.
 

Delen op